• slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
Tako bodo v gorenjskem podjetju zagotovili vsakemu zaposlenemu vsaj 1.500 evrov neto na mesec  Tako bodo v gorenjskem podjetju zagotovili vsakemu zaposlenemu vsaj 1.500 evrov neto na mesec Plače v proizvodnji bodo zvišali za 36 odstotkov; ker nočejo uravnilovke, bodo plače sicer zvišali v celotnem podjetju, lažje bi bilo, če bi država končno sprejela socialno oziroma razvojno kapico oziroma kako drugače razbremenila višje plače.
Cosylab vse močnejši pri prodaji programske opreme za zdravljenje raka Cosylab vse močnejši pri prodaji programske opreme za zdravljenje raka V tem visokotehnološkem podjetju, kjer zaposlujejo fizike, IT-strokovnjake in elektroinženirje, so v zadnjem letu število zaposlenih povečali za četrtino.

''To je najboljši gin, ki obenem odraža lepote Slovenije''

Čas branja: 6 min
09.01.2018  18:05
Intervju: Tomaž Kavčič, chef restavracije Pri Lojzetu na dvorcu Zemono
''To je najboljši gin, ki obenem odraža lepote Slovenije''
»Umetnost priprave gina so dodatki oziroma botanisti, ki ga mehčajo. Želel sem narediti gin, ki ga lahko pijete brez dodatkov, zgolj z dvema kockama ledu. Ni premočen. Ko sem prišel do tega, sem bil zadovoljen in navdušen. Dal sem ga poskusiti več ljudem, ki niso vsi poznavalci gina, pa tudi specialistom, denimo tudi najbolj cenjenim poznavalcem gina v Italiji. Njihovi odzivi so mi potrdili, da mi je uspelo narediti tisto, kar sem iskal. Gin z novim okusom, karakterjem in všečnostjo,« pravi o ginu znamke Monologue Tomaž Kavčič, chef restavracije Pri Lojzetu na dvorcu Zemono.
V Sloveniji, pa tudi vse bolj v tujini, je čedalje pogosteje slišati vprašanja, kje se da dobiti gin, za katerega je chef Tomaž Kavčič tri leta pripravljal izbrano recepturo. Skupaj s Fructalom...

Z uporabniškim imenom lahko ta članek preberete BREZPLAČNO.

Odprite si brezplačno uporabniško ime ali pa se prijavite z obstoječim.