• slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
  • slika
Tako bodo v gorenjskem podjetju zagotovili vsakemu zaposlenemu vsaj 1.500 evrov neto na mesec  Tako bodo v gorenjskem podjetju zagotovili vsakemu zaposlenemu vsaj 1.500 evrov neto na mesec Plače v proizvodnji bodo zvišali za 36 odstotkov; ker nočejo uravnilovke, bodo plače sicer zvišali v celotnem podjetju, lažje bi bilo, če bi država končno sprejela socialno oziroma razvojno kapico oziroma kako drugače razbremenila višje plače.
Cosylab vse močnejši pri prodaji programske opreme za zdravljenje raka Cosylab vse močnejši pri prodaji programske opreme za zdravljenje raka V tem visokotehnološkem podjetju, kjer zaposlujejo fizike, IT-strokovnjake in elektroinženirje, so v zadnjem letu število zaposlenih povečali za četrtino.

Polovica italijanskih fudijev v Sloveniji ni bila zadovoljna s hrano. Kako to spremeniti?

 

Več iz teme.

Obveščaj me o novih člankih:  
turizem   dodaj
kulinarika   dodaj
Tomaž Kavčič dodaj
Ana Roš dodaj
Hiša Franko dodaj
 
Čas branja: 7 min
06.02.2018  12:27
Recepte nam razkrivajo Tomaž Kavčič, Zemono, Ana Roš, Hiša Franko, ter direktorji v Herbal Glampingu Ljubno ob Savinji, Termah Olimia, Rimskih termah in Šport hotelu Pokljuka
Polovica italijanskih fudijev v Sloveniji ni bila zadovoljna s hrano. Kako to spremeniti?
Vrhunska kulinarika je en del zgodbe, kako goste pritegniti s hrano. "Tudi sama, kadar potujem, zdržim samo eno vrhunsko večerjo v dveh tednih. Drugo mora biti pristna, iskrena, domača hrana. Če hočemo uspeti, moramo imeti celotno piramido, od vrhunskih restavracij do gostiln z enostavno pripravljeno domačo hrano. Čaka nas še veliko dela," je povedala Ana Roš.
Foto: Tomo Jeseničnik/STO
Za dobrojedce, a tudi vse druge turiste, je hrana ključno oziroma eno najpomembnejših počitniških doživetij. Da bi bili zadovoljni, mora biti dobra in primerno postrežena povsod, v vrhunskih...

Z uporabniškim imenom lahko ta članek preberete BREZPLAČNO.

Odprite si brezplačno uporabniško ime ali pa se prijavite z obstoječim.