Več iz teme.

Obveščaj me o novih člankih:  
izvozniki   dodaj
Handelsblatt dodaj
Kommersant dodaj
Yaskawa dodaj
Hubert Kosler dodaj
 
Čas branja: 3 min
07.04.2019  19:00
Izvozniki.si izpostavljamo

Obveščaj me o novih člankih:  
izvozniki   dodaj
Handelsblatt dodaj
Kommersant dodaj
Yaskawa dodaj
Hubert Kosler dodaj

2. aprila je izšla nova izdaja revije Slovenija vas vabi! v nemškem jeziku. V času osrednjega Hannovrskega sejma smo jo v severni Nemčiji priložili največjemu nemškemu poslovnemu dnevniku Handelsblatt.

Pripravljamo pa že novo izdajo revije Slovenija vas vabi! v ruskem jeziku, ki jo bodo lahko prebrali vodilni ruski poslovneži v Moskvi. Izšla bo 10. junija, priložena pa bo največjemu ruskemu poslovnemu dnevniku Kommersant" title="Kommersant">Kommersant, ki dnevno dosega 104 tisoč ključnih odločevalcev.

Japonska Yaskawa bo v ponedeljek, 8. aprila, popoldne v Kočevju slovesno odprla svojo prvo evropsko tovarno robotov za avtomobilsko industrijo. Yaskawa bo poleg nove tovarne robotov odprla še eno tovarno, in sicer za proizvodnjo servomotorjev za industrijske robote in servoregulacij ter inverterjev za energetiko. Yaskawa je obljubila tudi, da bo v Kočevju odprla še razvojnoraziskovalni center za robotiko.

V družinskem podjetju Incom iz Ajdovščine so v zadnjih štirih letih v nove zmogljivosti vložili več kot 20 milijonov evrov. Dosegajo izjemno rast prodaje, lani se je ta povečala za 29 odstotkov, letos pričakujejo 20-odstotno rast.

Na trgu se danes lahko obdržiš le, če znaš vedno ponuditi nekaj novega in drugačnega, je eno osrednjih sporočil 18. Izvoznega fokusa, ki je bil namenjen mednarodni aktivnosti podjetij. Naslednjič lahko preverite, kaj bi vam svetovali drugi izvozniki, na letošnjem zadnjem Izvoznem fokusu, ki bo v Kristalni palači 4. junija.

Internet stvari v Sloveniji uporablja 62 odstotkov proizvodnih podjetij, polovica podjetij namerava uporabo IoT še povečati, kažejo izsledki Microsoftove raziskave. Na dogodku, ki ga je v Ljubljani pripravil Microsoft Slovenija, so med drugim predstavili, kako izboljšati uporabo procesov interneta stvari (IoT), kako ustvariti nove poslovne modele, ki ponujajo predvidevanje vzdrževanja in spremljanja učinkovitosti, ter kako dostopati do senzorskih podatkov za izboljšanje načrtovanja storitev.Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
IZVOZNIKI
Novice
Novice Kako so Ajdovci naredili sladoled, ki zažiga na Instagramu 3

Incom, ki sladoled prodaja od Avstralije do Amerike, znani sta njegovi znamki Leone in AL!ve, je na Instagramu opazen s pisanimi korneti...

IZVOZNIKI
Novice
IZVOZNIKI
Novice
Novice Zakaj se bo svinjsko meso v Sloveniji močno podražilo 11

Zaradi povečanega evropskega izvoza svinjine na Kitajsko se bodo v Sloveniji cene povišale za okoli 30 odstotkov

IZVOZNIKI
Novice
Novice Spoznajte Primorce, ki prodajajo od Brazilije do Bangladeša in so vstopili v ameriški Walmart

V zadnjih dveh letih je Gostol-Gopan prodajo linij za peko kruha povečal za 40 odstotkov, hočejo pa še več; direktor Fabrizio Korošec:...

IZVOZNIKI
Novice
Novice Družinsko podjetje, ki se širi še na biološka zdravila 2

V podjetju Labena so slavnostno odprli nove laboratorije; v treh letih so vanje vložili štiri milijone evrov